86 68 40 11

kontakt@stofstedetbjerringbro.dk

Metervarer

Uanset om du er på jagt efter stof til et boligprojekt eller til et nyt stykke tøj, så er du sikker på, at du kan finde lige netop dét du søger hos os. I vores store stofbutik i Bjerringbro, vil du altid kunne finde et bredt sortiment af metervarer i forskellige kvaliteter.

Find det rette stof til dit næste krea-projekt i vores stofbutik i Bjerringbro

Har du fået en god ide til et krea-projekt, men mangler det rette materiale til at kunne komme i gang? I vores stofbutik i Bjerringbro finder du altid mere end 2000 forskellige metervarer. Vi forhandler alt fra møbelstof til jersey til blonde og tyl; med andre ord, er det kun fantasien, der sætter grænser for dit projekt.

Hos Stofstedet finder du altid et stort udvalg af metervarer til beklædning. Vi har viskose, denim, hør, satin, chiffon, buksevarer, isoli, velour og mange andre typer stof. Der er noget helt særligt over hjemmelavede projekter, hvor du har mulighed for at sætte dit eget personlige præg. Og blandt vores metervarer finder du masser af inspiration til dit næste projekt. 

Skulle du være i tvivl om hvilket stof, der vil fungere bedst til dit projekt,  står vores dygtige personale altid klar til at hjælpe dig med vejledning og rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring med metervarer og stof, og du kan derfor være sikker på, at vi kan hjælpe dig med materialevalget.

Søger du en stofbutik nær Viborg eller Randers, så er der god grund til at lægge vejen forbi Stofstedet Bjerringbro. Vi bestræber os altid på at føre et bredt udvalg af stof i metermål, så alle har mulighed for at finde det, de søger. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.